You, the petitioner
Let's stick together %284%29

Geen uitverkoop voor 1 juli

6,712 signatures

Geen sale voor 1/7, alsjeblieft niet! Dit is hard nodig om de zelfstandige retailers, die het winkellandschap kleur geven, te behouden. Deze (tijdelijke) maatregel moet er zo snel mogelijk komen.

Petition

We

De zelfstandige fashion retailers, Nederlandse kledingmerken en agentschappen.

 

establish that:

  • dat de grote (internationale) winkelketens en merken online al van start zijn gegaan met flinke kortingen.
  • Een grote dreiging is dat ze in de winkels starten met hoge kortingen zodra alles weer normaal wordt, om zo het geleden verlies te compenseren.
  • Dit gaat ten koste van de kleine, zelfstandige retailer die hierin verplicht mee moet gaan en daardoor niet de noodzakelijke omzet en marge haalt om te blijven bestaan.
  • Een maatregel die de uitverkoop niet voor 1 juli toestaat is vrij simpel en kost de overheid geen geld.
  • Deze maatregel zorgt ervoor dat de zelfstandige ondernemers straks voldoende tijd hebben om hun collecties te kunnen verkopen. Dan kunnen ze ook na dit seizoen blijven bestaan en het retail landschap kleur blijven geven.

 

and request

Zo snel mogelijk bij wet een (tijdelijke) verordening in het leven te roepen die stelt dat de uitverkoop niet voor 1 juli mag beginnen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Kabinet 
Petition desk:
Closing date:
2020-03-30 
Lead petitioner:
Karin Vink & Annemiek Buijs 
Organisation:
www.femmesdusud.nl 
Website:

History

Signatures