U, de petitionaris
Let's stick together %284%29

Geen uitverkoop voor 1 juli

6.712 ondertekeningen

Geen sale voor 1/7, alsjeblieft niet! Dit is hard nodig om de zelfstandige retailers, die het winkellandschap kleur geven, te behouden. Deze (tijdelijke) maatregel moet er zo snel mogelijk komen.

Petitie

Wij

De zelfstandige fashion retailers, Nederlandse kledingmerken en agentschappen.

 

constateren dat:

  • dat de grote (internationale) winkelketens en merken online al van start zijn gegaan met flinke kortingen.
  • Een grote dreiging is dat ze in de winkels starten met hoge kortingen zodra alles weer normaal wordt, om zo het geleden verlies te compenseren.
  • Dit gaat ten koste van de kleine, zelfstandige retailer die hierin verplicht mee moet gaan en daardoor niet de noodzakelijke omzet en marge haalt om te blijven bestaan.
  • Een maatregel die de uitverkoop niet voor 1 juli toestaat is vrij simpel en kost de overheid geen geld.
  • Deze maatregel zorgt ervoor dat de zelfstandige ondernemers straks voldoende tijd hebben om hun collecties te kunnen verkopen. Dan kunnen ze ook na dit seizoen blijven bestaan en het retail landschap kleur blijven geven.

 

en verzoeken

Zo snel mogelijk bij wet een (tijdelijke) verordening in het leven te roepen die stelt dat de uitverkoop niet voor 1 juli mag beginnen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
30-03-2020 
Petitionaris:
Karin Vink & Annemiek Buijs 
Organisatie:
www.femmesdusud.nl 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen